Welkom bij Trainingsbureau Zwaartepunt

Laatste nieuws

Het is nu echt zover! Leerpunt Online  (LOL), de gloednieuwe online leeromgeving van trainingsbureau Zwaartepunt, staat LIVE!  
Deze staat nu nog even in de testfase, dus niet alle functionaliteiten, zoals het kopen van producten in de Winkel, zijn actief.

We zijn erg trots dat we onze eerste training Opleiding Ergocoach zorg Online en Praktijk kunnen aanbieden. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de start op 10 januari 2022! Wil je meer weten? Ga dan snel naar de startpagina van LOL

En 

We zoeken met spoed gepassioneerde docenten! Wil je meer weten dan vind je hier informatie over deze vacature ! We zijn erg benieuwd naar wat JIJ te bieden hebt!
  

Wil je meer weten, neem dan gerust  contact met ons op !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zwaartepunt biedt op maat en praktijkgerichte scholingen en trainingen aan zorgverleners en medewerkers binnen de zorg- en welzijnssector. We richten ons met name op Aanpak fysieke belasting , Obesitas & zorg  en Haptonomie/kinesionomie . Hierbij staat kwaliteit in contact altijd centraal.

Merendeel van onze trainingen zijn geaccrediteerd voor Kwaliteitsregisters V&V, Fysiotherapie en Paramedici (Oefentherapie, Ergotherapie).

Zwaartepunt is gespecialiseerd in:
Handen