Welkom bij Trainingsbureau Zwaartepunt

Laatste nieuws

Hoe kijkt Rijksoverheid naar trainingen Zwaartepunt tijdens coronaperiode?

Na telefonisch contact op 21-12-2020 en op 19-12-2021 met de Rijksoverheid coronavragenlijn is de conclusie:
Trainingen georganiseerd door Zwaartepunt worden gezien als medische trainingen voor medische contactberoepen. Dit houdt in dat deze trainingen mogen plaatsvinden en er binnen de 1,5 meter gewerkt mag worden, zo beperkt mogelijk natuurlijk. Dit onder de strikte voorwaarden zoals die door het RIVM opgesteld zijn. Momenteel zijn de tot nu gehanteerde corona richtlijnen volgens advies RIVM geldend tijdens de trainingen van Zwaartepunt.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om  contact  met ons op te nemen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het is nu echt zover! Leerpunt Online  (LOL), de gloednieuwe online leeromgeving van trainingsbureau Zwaartepunt, staat LIVE!  
Deze staat nu nog even in de testfase, dus niet alle functionaliteiten, zoals het kopen van producten in de Winkel, zijn actief.

We zijn erg trots dat we onze vierde training Opleiding Ergocoach zorg Online en Praktijk kunnen aanbieden. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de start op 9 januari 2023. Wil je meer weten? Ga dan snel naar de startpagina van LOL

Meer informatie nodig, neem dan gerust  contact met ons op !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zwaartepunt biedt op maat en praktijkgerichte scholingen en trainingen aan zorgverleners en medewerkers binnen de zorg- en welzijnssector. We richten ons met name op Aanpak fysieke belasting , Obesitas & zorg  en Haptonomie/kinesionomie . Hierbij staat kwaliteit in contact altijd centraal.

Merendeel van onze trainingen zijn geaccrediteerd voor Kwaliteitsregisters V&V, Fysiotherapie en Paramedici (Oefentherapie, Ergotherapie).

Zwaartepunt is gespecialiseerd in:
Handen