Nieuwsoverzicht

Hieronder treft u een overzicht van al ons eerder geplaatste nieuws.

Leerpunt OnLine LIVE en zoektocht naar gepassioneerde docenten

Leerpunt OnLine LIVE en zoektocht naar gepassioneerde docenten

Eindelijk is het zover. Leerpunt OnLine  (LOL), de gloednieuwe online leeromgeving van trainingsbureau Zwaartepunt, staat LIVE!  Deze staat nu nog even in de testfase, dus niet alle functionaliteiten, zoals het kopen van producten in de Winkel, zijn actief. 

We zijn erg trots dat we jullie onze eerste training Opleiding Ergocoach zorg Online en Praktijk in LOL aan kunnen bieden. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de start op 6 september 2021!  Geïnteresseerd? Ga dan nu naar de  start pagina van Leerpunt OnLine  voor uitgebreide informatie en meld je NU aan!

En 

We zijn op zoek naar versterking binnen ons team!! Ben jij een gepassioneerde docent met hart voor de zorg? Dan vind je hier  informatie over deze vacature ! We zijn erg benieuwd naar wat JIJ te bieden hebt!