Welkom bij Trainingsbureau Zwaartepunt

Laatste nieuws

Op 7 september jongstleden is Jos overleden.

Jos was model en ervaringsdeskundige op gebied van obesitas bij scholingsbureau Zwaartepunt.
Al vanaf 2009 trokken we samen “ten strijden”. Het was ons gezamenlijke doel om ervoor te zorgen dat men anders ging kijken naar de mens met obesitas. We waren echte pioniers op het gebied van Begeleiden, Verplaatsen en Tillen. We hebben al die jaren onze specifieke kennis en vaardigheden verspreid over heel Nederland. Hierdoor is de zorg voor de mens met obesitas zeker verbeterd, en de fysieke belasting van de zorgmedewerker verminderd. Het werk is echter nog lang niet klaar…….

Meer lezen? Klik hier
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Leerpunt Online  (LOL), de online leeromgeving van trainingsbureau Zwaartepunt, is volop in gebruik. Onze deelnemers zijn erg enthousiast over de theorie in de LOL in combinatie met praktijklessen.

We zijn erg trots dat we onze 7e training Opleiding Ergocoach zorg Online en Praktijk kunnen aanbieden. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de start op 5 september 2024. Ook in-company bieden we dit aan. Het volgen van losse modules is nu ook mogelijk in plaats van de volledige opleiding. Wil je meer weten? Ga dan snel naar de startpagina van LOL.

In LOL zijn niet alle functionaliteiten actief, zoals het kopen van producten in de Winkel. 

Meer informatie nodig, neem dan gerust  contact met ons op !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zwaartepunt biedt op maat en praktijkgerichte scholingen en trainingen aan zorgverleners en medewerkers binnen de zorg- en welzijnssector. We richten ons met name op Aanpak fysieke belasting , Obesitas & zorg  en Haptonomie/kinesionomie . Hierbij staat kwaliteit in contact altijd centraal.

Merendeel van onze trainingen zijn geaccrediteerd voor Kwaliteitsregisters V&V, Fysiotherapie en Paramedici (Oefentherapie, Ergotherapie).

Zwaartepunt is gespecialiseerd in
Handen