Ergo enzo

Ruime ervaring in de gezondheidszorg, in combinatie met een oplossingsgerichte houding, zorgt ervoor dat wij zowel individueel als organisatie breed, medewerkers kunnen begeleiden in het verbeteren van hun mentale en fysieke werkhouding. Je werkhouding bepaalt je plezier in je werk en je werkhouding verlichten......doe je zelf!

Werkervaring als Trainingscoördinator
Vanaf april '10 Verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en coördineren van scholings- en adviestrajecten voor diverse grote ondernemingen werkzaam in de zorgsector.

Werkervaring als Vertrouwenspersoon
Vanaf 2011 werkzaam als extern vertrouwenspersoon in het Primair onderwijs Gemeente Hardenberg en Coevorden.

Werkervaring als Teamleider
In 2008-2009 vijf maand waarnemend teamleider in Bartholomeus Gasthuis te Utrecht; Coachen van 2 teams en begeleiden van diverse veranderingstrajecten alsmede verpleegkundige werkzaamheden.

Werkervaring als Coach
  • 2007 gediplomeerd aan de ACC als Mensgericht Coach
  • Februari ’08, training Oplossingsgericht Werken in organisaties (NOAM)
  • 2011 opleiding Teamcoach en intervisiebegeleiding (HAN)
Capaciteiten
  • Kan goed omgaan met verschillende rollen als leidinggevende, trainer, adviseur , coach en vertrouwenspersoon en kan flexibel inspelen, wanneer van mij sturende kwaliteiten worden verwacht, coachende kwaliteiten, of vakinhoudelijk een appel op mijn kennis en ervaring wordt gedaan.
  • Als persoon ben ik serieus, heb een natuurlijke open gesprekshouding en kan mensen inspireren en stimuleren hun zelfoplossend vermogen te vergroten.
Ergo-enzo