Ergotherapiepraktijk Krystle van Domburg

Werkend als ergotherapeut in mijn eigen praktijk zorgt ervoor dat ik een breed scala aan ziektebeelden voorbij zie komen. Ik ben naast ergotherapeut, ook kinderergotherapeut en gespecialiseerd in de cognitieve revalidatie therapie. Voordat ik mijn praktijk begon ben ik 10 jaar werkzaam geweest binnen de intramurale ergotherapie zorg.
Deze ervaringen zorgen ervoor dat ik breed inzetbaar ben en daadwerkelijk de connectie met de praktijk voel. Ik kan in mijn trainingen goed teruggrijpen op de veelvuldige dagelijkse praktijkvoorbeelden.
Doordat ik geschoold ben als cognitieve revalidatie therapeut kan ik in trainingen snel doorzien wat voor welke deelnemer de beste manier is om tot leren te komen. Welke tools heeft iemand nodig om er mee verder te kunnen.

In de samenwerking met zwaartepunt sta ik voor de link met de dagelijkse praktijk en dan door het steeds concreet te maken naar dagelijkse handelingen. M.i. de kracht van de ergotherapie. Als ergotherapeut ben ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom vergoedingen e.d. binnen de WMO, verzekeringswet.