Nieuwsoverzicht

Hieronder treft u een overzicht van al ons eerder geplaatste nieuws.

Accreditatie voor fysiotherapeuten en ergotherapeuten

Accreditatie voor fysiotherapeuten en ergotherapeuten


De volgende opleidingen en modules zijn geaccrediteerd:

Het seminar "begeleiden, verplaatsen en tillen van obese patiĆ«nten" is geaccrediteerd voor ergotherapeuten en fysiotherapeuten (algemeen en geriatrie), oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (voor 5 PE-punten). V&V is geaccrediteerd voor 6 punten.

De opleiding specialisatie obesitas is geaccrediteerd voor fysiotherapeuten (18 punten), voor de paramedici (ergotherapeuten en oefentherapeuten. (11 punten) en voor verzorgenden en verplegenden (12 punten). 

De opleiding tot ergocoach zorg, 6 dagen, is geaccrediteerd voor V&V (36 punten) en voor paramedici (ergotherapeuten en oefentherapeuten) voor 42 punten. (6 dagen) Hierbij is het ook mogelijk om per dagdeel accreditatie aan te vragen.

Modules 1 Benaderen en Begeleiden en Module 3 Begeleiden, Verplaatsen en Tillen, beide voor 6 punten in het Kwaliteitsdeel fysiotherapie. (12 punten voor 2 dagen)

Module Ergonomie deel 1 en Module Benaderen en Begeleiden deel 1 zijn samen voor 6 punten in het Kwaliteitsregister paramedici (ergotherapeuten en oefentherapeuten) en het Kwaliteitsregister V&V geacrediteerd.